Thursday, 25 June 2015

SL1M-IBE TNB Fasa 2 Rawkk!



Yeah, diam tak diam dah setengah tahun 2015 berlalu… Gila, kejap je masa berlalu. Da byk benda telah berlalu. Kesian blog aku ni dianak-tirikan.. haha. Maksudnya, diupdate ikut mood semata-mata. Dah lama x update bermaksud aku makin mls nk meng’update’ blog! Haha

Awal thn ni mendatar sikit la. Just busy dgn interview sana sini. Tapi nak buat macam mana, rezeki xde lagi. So jd la penganggur cum bibik cum driver cum tukang masak kat rumah tu.

Hidup mula best bila dpt panggilan interview kt TNB. Skim Latihan 1 Malaysia (SL1M). Walaupun bukan jawatan tetap, aku tetap berbangga dan bersyukur yg aku tepilih dr beribu2 candidates yg mohon. Walaupun pd awalnya aku x confident yg aku dpt jwtn ni, aku berserah je la rezeki pdNya..Alhamdulillah rezeki aku kt TNB ni.
11 orang, IT Division, SL1M-IBE TNB fasa 2


Nampak x yg kami ni gila gambar?
Dpt surat panggilan SL1M ni 2 hari sebelum lapor diri. Gile kelam kabut aku.. haha. Yg penting daftar. Dan juga bersyukur yg Division IT havoc giler! Hoooyyeeaaaa. Penuh memori phone aku sbb byk gambar yg diorg kongsi kt WA. Giler. Haha.. But, org tua2 kata, nk dpt kesenangan perlu melalui kesukaran dulu kn? ALhamdulillah everything going so fine 

SL1M-IBE fasa 2

p/s: Entry ni da lama tersimpan dlm draft, aku pn xtau nape x publish dulu.. haha