Tuesday, 15 May 2012

Kami Dah Konvo!

Alhamdulillah... Setinggi-tinggi kesyukuran pd Allah.. akhirnya, penat lelah 3.5 thn belajar kat utm membuahkan hasil. kami berjaya hadiahkan segulung ijazah (walaupun skrg gne album!) kpd ibu bapa, guru2, pensyarah kami.. haha.. skema gila ayat!



8 mei lps, tarikh keramat utk aku and dak2 SCR.. kitorg bergraduasi.. setelah beberapa bln x jmpe, rindu giler kt semua. walaupun mse tu msg2 bz ngn family, tp x pe lah, asal kan dpt jumpe! rindu beb kt korg.. huhu. lain gile bile gi klas sem ni.. dah xde kak sal yg suke cucuk org klu ngntuk, dah xde eqa yg emo, dah xde suya yg kalut n yg lain~
tinggal aku ngn sheila je~



dak2 ni ramai yg trun jb ari sabtu aka 5 mei, sempat le gak amik gambar ramai2 ngn diorg, join dinner fac ngn diorg, bual2 ngn diorg, update ttg diri diorg! haish.. byk giler kenangan.. kdg2 bole nanges klu igt kt korg... hehe.. xpe le kwn2! all da bez

Dinner FSKSM


to my yayang, yg stress2 bile bkerja.. igt lah, kerja dgn hati yg ikhlas akn buat kn kite tenang utk bkerja dan insyaAllah kerja kite jd satu ibadah..

to all ex-SCRian, yg bekerja tu, wat keje elok2! nt aku nk kje korg le jd aku nye refference :) hope one fine day we all can gather together :) mse tu aku rse msti ramai yg dtg ngn soul mate, dah ade family sndri! aww.. x sabar! haha

(p/s: kalu kawen jgn lupe hulur kad! ak xnk invitation kt fb! haha)