Saturday, 14 January 2012

Exam da abes!!


selepas 2 minggu berhempas pulas (ye le sgt) ngn exm akhir nye aku merdeka.. ptg td tepat kol 5.00pm berakhirnya final paper sbg undergrad student.. waaaa da nk grad da,,

kitorg bernasib baek sbb sem ni sume lecturer bez!! x kedekut bg markah.. carry mark pn boleh thn tggi2.. Alhamdulillah~

final paper juz ade 4 paper je.. tp nk study nye mcm ade 10 paper.. byk giler.. huhu.. da le sume sbjek teori jerk.. haish... xpe ler.. sume tu da berakhir.. skrg ni juz da final step utk complete kn degree aku.. iaitu PSM! berhantu kot PSM ni.. wat kitorg sume x lena tido.. bkn je x lena tp xleh tido pn ade..

sem ni esp2 hjg2 sem ni muka msg2 mcm panda da.. lebam je mata.. ahaks~ ak pn sem ni jrg gak blk umh.. blk pn sbb ade bnde2 pnting je.. xpe le.. berkorban utk masa depan..

skrg ni tgh dlm dilema sama ade nk keje ke nk sambung? haish =.=" susah gak nk wat kputusan... ak nk smbung lg. tp mslh nye skrg ni aku da gatal nk pegang duit sendiri... hurmm~ juz wait n see le.. mse offer yg smpai dulu tu le yg aku amik..

mudah-mudahan jln yg bkl aku pilih tu terbaek utk ku.. amin...