Friday, 23 December 2011

Busy Week

Minggu2 terakhir bergelar undergrad student kt utm amat membunuh!! bkn sebab kena bunuh.. sbb kekangan masa yg membunuh.. nak bernafas pn mcm x smpai je

macam biase le. dah minggu akhir kuliah ade presentation le, kena submit projek klas la.. kne wat report le.. lagi2 sekarang ni PSM2.. bebanan keje yg melampau aku rasa.. masing2 skrg ni tido juz utk refresh otak je.. x lg tido mcm awl2 msk utm ni.. skrg ni sume tido plg lme aku rase 4-5 jam je sehari.. walaupun kelas minggu ni ade 2 je kelas, tp masa 24 jam diisi dgn keja!


masing2 skrg keluar blk utk keluar mkn je.. yg lain2 tu dipenuhkan wat keje esp PSM sbb minggu dpn nk kena hantar da. nak kluar g jj pn rase macam pembaziran waktu je.. haha..

xper le.. lps minggu dpn da relax sikit.. sikit je~ at least boleh le tarik nafas panjang b4 final exm paper stat 6jan! nasib baek paper thn ni x byk.. and sgt bernasib baik sume lecturer sem ni amat murah dgn markah.. insyaAllah boleh skor kot kt subjek2 selain PSM ni.. phew (=.=)"

diam x diam da 3.5 thn belajar kt utm.. mcm2 terjadi selama masa tu.. manis,pahit, masin, masam.. sume ade.. gaduh le, merajuk le, miscomm le.. mcm2! tp aku syg nk tinggal kn zmn undergrad ni.. sedih lak tibe2 bile pikir lps ni msg2 da bw haluan msg2.. da xde masa nk hangout, nk lepak2, men UNO.. hurmm

walaupun insyaAllah sem dpn amik master kt sini. tp aku rase x same kot dgn zmn undergrad.. yeah.. maybe dpt kwn baru.. tp... xpe le.. tunggu da lihat je le nt.. haha

pesanan wat sume SCRian: Gud luck and all da bez! dah keje jgn lupe kt kami yg msh belajar ni :p