Saturday, 11 April 2009

BENGANG!!!

crite ni kesah aku n mmbe aku... bengang gle ngn die.. die ni agak rpt ngn aku... tp aku x sgka die leh buat **** ngn aku.. yg boleh aku anggap tikam kwn dr belakang... xperlu le aku nyata kn spe die.. ckup ler yg aku ckp die mmbe baik aku.. hurm.... mse dpt tau die wat cm2 aku rse terhina... rase sedihhhh sgt... mlm 2 first time aku nangis dpn kwn2 aku... aku ni jnis ssah nak tnjuk prasaan aku dpn orang lain kcuali fmily aku.... knape die wat aku cmni... ya mmg bkn aku je yg terase ngn die.. tp yg len sume x bpe rpat ngn die bbanding aku... bengang, marah, sedih, kecewa. sume jd satu... npe?!!! ya ALLAH.. tabah kan leh hati ku ini dlm menempuh dugaan yg kau berikn padaku.. semoga aku bole terus mengharungi cobaan dan godaan dlm hidup di dunia yg pnuh pancaroba.... amin...
hurmmm... xpe le... aku terima ape yg die wat kt aku ngn redha... tp x bmakna aku da maaf kn die... klu boleh aku x nak r gduh2... pnat... lg2 kite ni satu klas... x kan le nk bmasam muka... x best r blaja kalau camtu... xtau r.. bile kami nak jd cam dulu... hanya tunggu dan lihat je le....

Saturday, 4 April 2009

camping SKK at Pekan Nenas





huhu... sebenar nye camping ni sb2 n ahd lps.... da hmpir smggu blalu.. ttp d sebab kn bz memanjang. so , smpat le nak update kt blog ni... bertempat di nurfa farm stay.. camping kt ladang kambing seh!! huhu... dtg2 kami di sambut olh fasi2 ktorg.. selain 2 kmi gak dsmbut dgn bau kmbing yg sgt2 le 'harum'... huhuhu... hmpir2 mntah le kitorg ni... masyaallah... thn je le... 2 hari lak 2... layannn... aktiviti bg aku agk bosan le... tp bole le.... huhu.. sbb ape x best??!!! sbb byk sgt ceramah... HUARGG!!! ngntuk beb!! kalu da ngntuk 2 mcm2 le aku wat blakang! haha..