Sunday, 15 February 2009

Cuti2 Malaysia

hahaha... semalam aku, ea, dayah, ifa n zurai round johor...
mule2 plan kitorang juz nak gi hutan bandar n zoo jhr je... tp ade last mnt planning lak.. huhu.. pg 2 kitarg grk dr kolj dlm kol 8.30... sje grak awl2... ps beli sarapan kt tmn u kitorg trus gi utan bandar... hahaha.. byk gle memori aku kt utan bnda 2... kenangan mse skolah dlu2... huhu.. 2 r tmpt aku n mmbe2 lpk time nak blk umh... haha..
bacck 2 my story.. kitorg g sarapan kt situ... ps2 aku bw r dak2 ni pusing2 utan banda... ye r.. sume 2 bkn dak jb.. aku sorg je.. hehehe. tp ktorang kjap je kt stu... x lme mne pn. ktiraong gi zoo jhr lak.. haha.. dak2 ni pggil zoo negara.. bkn ke zoo negare 2 kt KL?? pe2 je la dak2 ni..huhu... pnat gle kaki aku... cam da x lrt je nak jln,,, nak tjabut rse nye.. pewh!!!! ktorg abes round zoo area kol 11.10pg.. pas abes round kitorang da xtau nak gi mne.. xkn r nak blk kot? awl lg... lme gak kitorg bbincang kt dlm krete... diorg kte aku yg drive so bw je diorg gi mne2... GILE!!! akku da r pnt... so otak xle nak pkir sgt!!! hehehe... lps bdiskusi (ceh ayat xle nak bla) ktorg pnn decide gi CS... sje je... diorg kte nak tgk wyg... kitorng trus gi tgkap ats skali!!! hahaha.. pe lg.. tgk wyg r... criter GENG!!! bez gle... aku cam nak tgk lg je... xpnh aku tgk wyg yg bez cm2... glak x hnti2!!! wat mse skang ni spe2 yg nak tgk wyg aku suggest kn gi r tgk GENG... mmg x rugi... ktawe r korg smpi pecah prut!!! huhu... BEST sgt!!! hahaha... sb2 yg plg bez aku rse.. walau pn pnt tp aku xksah... lg2 ngn mmbe2 aku yg giler2 tu!!! huhuhuhu...

Tuesday, 10 February 2009

My Bad Day

hurm.. lme x update blog ni... bkn nye pe.. bz ngn assignment. ni pn byk lg x siap.. habis satu assignment dtg lg 3.. huhu. ape nak wat..
semalam ade something yg aku rase mcm nak mkn je org tu... ptg semalam pas blk dr giant ngn ayu aku kne saman ngn __. hahaha.. xle bgtau r.. saman sbb x ltk pelekat P kt kereta.. aku x kesah kne saman coz da mmg salah aku... aku bole terima ngn hati separuh terbuka.. haha.. but yug aku sakit ati nye bole die tengking2 aku... nak saman 2 saman je r.. mulut jgn r lancang sgt... die mrh kt aku mcm aku ni wat kesalahan yg MAHA BESAR.. pd hal xde sticker P je... mcm aku ni da langgar org... kalu nak nasihat pn ckp r baik2... mntang2 die ade kuasa, nak tnjuk lagak lak... time 2 thp kesabaran aku da kritikal da... nsb bek aku sabar je.. kalu x, aku x tau ape yg aku wat... TENSION!!!!! pergh... slh gune kuase 2!!! lps siap je surat saman aku trus blah!! dlm kerete aku senyap je... bengkek gile... aku xnak cakap sbb kalu aku kluar suare aku tkut tlepas mrh kt ayu lak!! malang tol!!! ape nak jd!! tau r die ade kuase nak thn+saman org... tp die xde kuasa utk ckp mcm2 kt aku... pergh!!!! BENCI!!!!! smpai skrang aku msh x dpt lupe kan.... kaco mood tol.. da r mlm nye 2 aku nak blk klj... nak wat assignment.. nsb bek mmber2 aku tau nak redakan mrh aku... huhu... kalu x aku rase keje kitorg 2 xsiap agaknye!!!

Tuesday, 3 February 2009

Innalillah...

Innalillah...
hurm... ahd mlm ari tu aku ade dpt sms dr Pan... ayah dayah meninggal... takziah ye dayah... be strong! kitorang as ur member sudi mndengar rase hati kau!! setiap yang hidup pasti akan meninggal kn kita.. jgn sedih2 sgt... byk2 kn doa n sedekah kn fatihah utk arwah...
semoga arwah tenang di sana dan diletakkan di tempat org2 yg bertaqwa.. Amin...